Over de auteur

Jeannette van Uffelen (1959) is gedragsspecialist met 40 jaar ervaring in de hulp aan kinderen en volwassenen, uit alle hoeken van de wereld. Ze heeft haar sporen verdiend op het gebied van trauma analyse. Ze werkte in de psychiatrie, crisisopvang, kinderbescherming, centra voor vakopleiding en verslavingszorg.

Ze is geschoold in de Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en rondde diverse (Post-) HBO opleidingen af. Sinds 2003 werkt ze vanuit haar eigen bedrijf. Ze geeft individuele sessies, workshops en retraites in binnen- en buitenland en online.

In de afgelopen 10 jaar leerde zij het toepassen van technieken waarmee je pijnlijke emoties kunt vervangen en waarmee je perceptie verandert. Zij is gecertificeerd in verschillende methodes op dit gebied en ze is hypnotherapeut en eutaptics-Faster EFT advanced certified professional.

Haar grootste passie is mensen leren hoe je ontspannende technieken zelf toepast (op het moment dat het zich voordoet). Waarmee je de gevolgen van trauma direct kunt loslaten. Ze maakt dit praktisch eenvoudig toepasbaar. Ze is de enige Nederlander die in het lange termijn verslavings-centrum voor drugsgebruik in Hawaii, met alternatieve technieken, veteranen met PTSS behandelde.

Over dit boek, dat haar tweede is, zegt ze: “Geen methode is heilig, ook de mijne niet. En er bestaat geen one-size-fits-all. Maar er zijn inzichten en simpele technieken, die ik met velen wil delen. Daarom schreef ik dit boek.”

Zie meer over training en individuele sessies op jeannettevanuffelen.com

Opgenomen tijdens de boeklancering op 21-10-2022

Luister nog even mee (vanaf 19:12) naar het antwoord op de vraag: “Hoe schreef je in 1 maand tijd een boek?”

Heb jij ook zo’n zin in vakantie?

Maar wil je meer dan alleen maar lui liggen?

Wil je wat interessante training in de ochtend?

En iedere avond lekker Grieks eten?

En de zon in de zee zien zakken vanaf je balkon?


Wij leren jou HERPROGRAMMEREN van je brein!
Waardoor jij jouw beperkende irritante taaie gewoontes LEKKER LOS kunt LATEN.
Terwijl je eigenlijk een beetje aan het spelen bent
in een Griekse villa met privé zwembad.

WAT? JA, DAT KAN!